Apžvalga: Salerm plaukus stipriai atstatantis serumas Biokera Arganology

Apžvalga: Salerm plaukus stipriai atstatantis serumas Biokera Arganology

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Aš atsimenu tą metą, kai burbėjau, kad viskas nesiseka ir viskas blogai. Žinojau, kad praeis, kaip ir praeis gerasis periodas, kuris yra dabar. Bet jis yra. Ir šiandien sugavau save galvojant, kad va bėdavotis tai bėdavojausi, o kai pasigirti, tai ir stabdau save, nes na kažkaip lyg ir nepatogu, lyg ir negražu. Tai bent tas mūsų lietuviškasis kuklumas ir pomėgis bambėti. O juk dalintis džiaugsmu yra smagu. Pvz., jau du vakarus iš eilės žmonės man rašo ir prašo pakonsultuoti dėl to, kokią kosmetiką pasirinkti konkrečiais atvejais. Mane džiugina tai, kad kažkas pasitiki mano nuomone bei patarimais! Na, o aš labai stengiuosi nenuvilti.

Apie plaukų aliejukus irgi galiu jau daug papsakoti, nes esu išbandžiusi ir brangių, ir pigių. Šiuo metu turiu tris. “Kerastase” kol kas ilsisi, taupau gi, gaila sunaudot, nes po to žinau, kad skūpinsiu pilnai pakuotei, gi norėsiu išbandyti ką nors naujo. O jau porą savaičių pamainomis naudoju “Orofluido Asia” ir “Biokera Arganology”. Abu jie tam pačiam tikslui, bet skirtingi. Pirmiausiai kvapu, po to konsistencija. Apie “Orofluido” papasakosiu kitą savaitę, o dabar jūsų dėmesiui – “Salerm” plaukus stipriai atstatantis serumas “Biokera Arganology”.

Produktą gamina kompanija “Salerm”, aš jau spėjau susipažinti ir labai gerą įspūdį susidaryti apie jų produktus. Kadaise mainų dėžutėje Inga mane buvo palepinusi kauke, po to gi bandžiau “Salerm 21”priemones. Šampūną būtinai kada pakartosiu. Na, o apie “Arganology” aliejuką aš pirmą kartą išgirdau Irmos Sinceros kanale ir įsiminiau, kad reiks pamėginti. Ir va, bandau!

Pirmiausiai akį traukia dailus buteliukas. Stiklinis, kvadratinis, su raštais, kurie prieš šviesą atrodo juodi, o šiaip žiūrint – auksiniai.

Dozatorius patogus, aliejus pro šalį neteka.

Aprašymai tai visada mane žavi :). Patinka ta dalis apie alchemikus :D. Rimtai :D. Iš karto primena daugybę mano skaitytų knygų.

Sudėtis:

Pagrindą sudaro silikonai, argano aliejus ir medvilnės aliejus. Neblogai. Aišku, daug kvepalų… O kvapas tikrai prabangus, saldus, malonus, rytietiškas, bet nėra itin aštrus bei erzinantis. Primena gerų kvepalų paskutines natas, kurios lieka ant kūno, kai jau nugaruoja pirmu smuiku grojantys kvapai.

Konsistencija yra klampi. Savo plaukams naudoju tris paspaudimus tada kai noriu tik galus sutepti (priminsiu, kad mano plaukai labai stori ir sugeria daug priemonės).

Dar vienas mano mėgiamas būdas yra toks: sutepu galus, tada spusteliu du paspaudimus aliejaus ir ištepu delnus. Į tuos pačius delnus purškiu putų, ar kitos formavimo priemonės ir gniaužau plaukus. Putos įsigeria, o tada galutiniam užbaigimui dar nuo rankų patenka aliejuko. Rezultatas – blizgantys, švelnūs plaukai. Na maždaug taip (aš čia šiandien varčiau akis bandydama nufotografuoti naujausią tušą, bet į kadrą pateko ir plaukai):

Man atrodo matosi, kad mano taršalynas blizga. Apšvietimas natūralus. Priemonės padauginti dar nė karto nepavyko (skirtingai nei kito minėto aliejaus), tad drąsiai sakau, kad MANO plaukų neriebina bei neapsunkina.

Man šitas produktas labai patinka, aš jį drąsiai statau šalia “Kerastase”. Ir rekomenduoju išbandyti, nes pirkti yra ir 10ml pakuočių.

Įvertinimas:

Naudinga: “Salerm” produktų ieškokite “Vitrina Pro” fizinėse parduotuvėse ir www.vitrinapro.lt  60ml aliejuko kainuoja 17.09 EUR, o 10ml – 3.90 EUR.

Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti :http://www.venividi.lt/straipsniai/apzvalga-salerm-plaukus-stipriai-atstatantis-serumas-biokera-arganology/

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą