Apžvalga: pėdų priežiūra su CND Cucumber Heel Therapy kremu ir Comwell brūžekliu

Apžvalga: pėdų priežiūra su CND Cucumber Heel Therapy kremu ir Comwell brūžekliu

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Liko dvi dienos iki mano atostogų ir šiek tiek panikuoju, nes dar nepasidariau darbų už tas būsimas dvi savaites. Gal kartais ir smagu dirbti kažkur, kur žinai, kad grįžęs vistiek gausi atlyginimą, net jei niekas už tave užduočių neatliks. Kadangi aš pati sau darbdavys, tai kažkokiu būdu reikia uždirbti ir atostogų metu :). Bet iš kitos pusės – liko dar dvi dienos, galiu atsipalaiduoti ir pabloginti, ane? Papasakosiu apie nuobodų dalyką – pėdų priežiūros produktus. Maniškės labai probleminės. Nežinau ar dėl antsvorio, ar dėl kitų priežasčių, bet pėdos labai ragėja, visada žiauriai sausos. Jei prieš naktį nepatepu kremais, tai kimba už patalynės. Tad išmėginu kartais tą, aną, tai būna rusiški ar kitokie pigūs produktai, net nebeaprašinėju. Šį kartą “Virina Pro” atstovai atsiuntė pabandyti savo atstovaujamus produktus, tai kodėl gi ne? Papasakosiu kaip sekėsi su “CND Cucumber Heel Therapy” kremu ir “Comwell” brūžekliu.

“CND Cucumber Heel Therapy Intensive Treatment” kremo aprašymas: 

Intensyviai drėkinantis terapinis kremas su botaninės kilmės ingredientais. Ramina ir minkština suragėjimais padengtą kulnų odą.

Agurkų ekstraktas – pasižymi gaivumą suteikiančiomis, drėkinančiomis ir raminančiomis savybėmis

Ramūnėlių ekstraktas – natūralus botaninis agentas žinomas dėl savo priešuždegiminių, odą raminančių savybių

Alantoinas – ramina sausą, pažeistą odą

Pantenolis (Provitaminas B5) – labai efektyvus odą drėkinantis ir minkštinantis agentas, atkuriantis odos elastingumą

Šlapalas – skatina aktyviųjų ingredientų pasisavinimą, slopina niežulį, minkština odą. Rekomenduojamas dermatologų esant itin sausai odai. Veikia labiau kaip humektantas, nei drėkiklis, nes pritraukia ir sulaiko drėgmę raginiame (viršutiniame) odos sluoksnyje.

Sudėtis: Aqua (Water) (Eau), Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Lactic Acid, Glycine Soja (Soybean) Oil, Cetyl Ricinoleate, Urea, Polysorbate 60, Ethylhexyl Hydroxystearate, Sodium Hydroxide, Propylene Glycol, Panthenol, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Chamomilla Recutita  Matricaria) Flower Extract, Caprylyl Glycol, Benzophenone-3, Parfum (Fragrance), Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Phenoxyethanol, CI 19140 (Yellow 5), CI 61570 (Green 5).

Kremas kvepia agurkais, žalsvos spalvos, tirštas kaip sviestas. Užteptas sukuria šiokią tokią slidžią plėvelę, greitai nesusigeria. Tai čia šiokie tokie minusai.

Prie pliusų galiu parašyti, kad tai vienas geriausiai mano pėdas minkštinančių kremų. Atėjus vėsesniam sezonui aš nevengiu miegoti su kojinėmis, prieš tai pritepus produkto. Ir kadangi problema labai didelė, tai negaliu sakyti, kad jau džiaugiuosi kūdikio pėdelėmis. Visgi prieš tai nušveitusi suragėjimus matau, kad jie taip greitai neatsiranda, nebe toks tragiškas ir sausų nagų bei odelių vaizdas.

Dar vienas pliusas, kad produktas skalsus. Visai nedaug jo tereikia, kad pėdos būtų gerai pateptos. Tad stebuklo kaip ir nėra, bet tikrai neblogai ir pakeitė kitus šiuo metu naudotus kremus.

Na, o brūžeklis “Comwell” šį kartą toks iš prabangiųjų.

Paimi į ranką ir jaučiasi, kad ne pigiena. Sunkus, neslidus, gerai guli delne. Tačiau, ką dar galima pasakyti apie kojų dildę? Tik tai ar gerai šveičia. Šis tą daro labai gerai. Kibus kaip velnias, tad trūkumu įvardinčiau tai, kad jei paliesit nesuragėjusią odą, tai lengvai nudrošit, dirbkit atsargiai. Nesiskundžiau aš ir savo prieš tai turėtu įrankiu, bet šis ergonomiškesnis.

Aš tikiuosi, kad šaltuoju sezonu man bus kažkaip lengviau su tomis kojomis ir gal pavyks pasiekti tą vaizdą, kur malonu į basas pėdas žiūrėti. Reiktų gal dar odą diriančią kaukę užsidėti? Turiu vieną, bet nenoriu, nes labai jau neestetiškas procesas. Ar naudojat tokias?

Originalų tinklaraščio įrašą rasite:http://www.venividi.lt/straipsniai/apzvalga-pedu-prieziura-su-cnd-cucumber-heel-therapy-kremu-ir-comwell-bruzekliu/

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą