Apžvalga: Lendan stipraus poveikio glotnumo suteikianti plaukų kaukė bei kremas

Apžvalga: Lendan stipraus poveikio glotnumo suteikianti plaukų kaukė bei kremas

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Jau kelias valandas esu atsidariusi šį teksto rašymo langą ir niekaip nepradedu. Tai darbai, tai darbiniai laiškai nutraukia mintį. Negaliu susikaupti. Matyt reiks išeiti pravėdinti galvos. Su galva, tiksliau su plaukais, susijęs ir šis įrašas. Noriu jums papasakoti apie du produktus. Tai “Lendan” stipraus poveikio glotnumo suteikianti plaukų kaukė bei kremas iš “Extra liss” serijos.

“Lendan” yra ispaniška kompanija gyvuojanti jau daugiau nei 50 metų. Jei atvirai, tai man “Lendan” vardas lyg šiol visai nebuvo žinomas. Tačiau “Vitrina Pro” parduotuvėse buteliukai krenta į akį (skirtingai, nei “Salerm”), parduodama ne viena serija, na o aš išbandžiau tai kas man aktualiausia – stipraus poveikio glotnumo suteikiančius produktus.

Papasakosiu apie abu iš eilės. Pirmasis – kaukė.

Drėkina, maitina, glotnina – šventoji trejybė, kuri man labai patinka. Kaukė kvepia saldžiai, bet lengvai. Šiek tiek net nustebino, nes jau spėjau priprasti prie itin stiprių profesionalių priemonių kvapų. Aš kaukes visada stengiuosi palaikyti bent 10 minučių. Nedariau išimties ir šiai. Plaukai pamaitinami, tampa glotnesni, tačiau būsiu atvira – mėgstamiausia ši kaukė tapti nepretenduoja. Man trūksta drėkinimo. Visgi tiesinančios plaukus moterys atkreipkite dėmesį – po šios kaukės plaukai tampa paslankesni, juos lengviau formuoti.

Kitas gi tos pačios serijos išbandytas produktas – kremas.

Šį produktą rekomenduoja naudoti prieš tiesinimą, bet aš gi karštų prietaisų nenaudoju :D. Todėl išmėginau natūraliai. Vieną galiu pasakyti – su kauke jis veikia tikrai geriau, išbandžiau įvairiai. Sustiprina paslankumą, visiškai nuima pūtimąsi. Aš plaukus sutepu šiuo kremu, iššukuoju, kad būtų tiesūs ir palieku džiūti natūraliai. Karts nuo karto vėl pašukuoju, kad išsitiesintų besipriešinančios bangos. Na ir plaukai išdžiūna beveik tiesūs :). Sukėlė wow įspūdį, kai išmėginau pirmą kartą. Vienintelis minusas, kad su šiuo kremu plaukai man susiriebaluoja kiek greičiau.

Na ir šioks toks rezultatas. Štai taip mano plaukai atrodo eilinę dieną, šiek tiek patepti garbanų formavimo kremu, džiovinti natūraliai be feno.

Čia kambaryje fotografuoti 80% išdžiuvę plaukai po “Lenden” kaukės ir kremo.

Kai baigė džiūti aš dar perbraukiau aliejuku suteptais delnais per paviršių, ir štai, saulės šviesoje galiu džiaugtis spindesiu ir tiesiais plaukais.

Į aplinką nekreipkit dėmesio, tą dieną buvo sunku pagauti saulę, tad vos išlindo, bėgau lėkiau, nežiūrėjau kur esu ????

Aš labiau mėgstu būti garbane, bet šios priemonės puikia praverčia užsimanius pokyčio. Primygtinai rekomenduoju atkreipti dėmesį visoms, kurios pastoviai tiesina plaukus. Jei jau man be jokių papildomų priemonių pavyksta tapti beveik tiesiaplaukei ir efektas laikosi visą dieną, tai jūs su tiesintuvais darysit stebuklus!

Įvertinimas:

kaukė:

kremas:

Naudinga: “Lenden” plaukų priežiūros priemonių ieškokite “Vitrina Pro” parduotuvėse ir www.vitrinapro.lt. Kaukė kainuoja 11.30 EUR (150ml), kremas  – 17.09 EUR (150ml).

Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti : http://www.venividi.lt/straipsniai/apzvalga-lendan-stipraus-poveikio-glotnumo-suteikianti-plauku-kauke-bei-kremas-is-extra-liss-serijos/

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą