Apžvalga: Lendan plaukų kaukė Hair ID. Susimaišyk pats!

Apžvalga: Lendan plaukų kaukė Hair ID. Susimaišyk pats!

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Šiandien mano plaukus apžiūrėjo specialistė (apie tai daugiau papasakosiu penktadienį) ir pasakė, kad jie nėra labai pažeisti. Taip, sausi, bet todėl, kad tokie yra iš garbanotų plaukų prigimties, o ne todėl, kad būtų kaip nors pažeisti, sudeginti ar pan. Reikia drėkinti, prižiūrėti, tačiau itin stiprias atstatymo procedūras daryti nebūtina. Smagu, kad mano chaotiškas, eklektiškas, priežiūros būdas negadina garbanų :).

Kaip ten bebūtų, aš 1-2 kartus per savaitę naudoju kaukę. Pastaruoju metu keitaliojau dvi, abi įdomios bei puikios ir dabar papasakosiu apie vieną jų.

“Lendan Hair ID” reikalauja pateikti šiek tiek daugiau teorijos. Pasistengsiu sutrumpinti, bet perteikti šios sistemos esmę.

HAIR ID SISTEMĄ SUDARO – trys tarpusavyje veikiantys, individualius kliento poreikius atitinkantys komponentai. 

1. „Smart base“ – pagrindinis ingridientas. (175ml) (plaukų kaukė į kurią pilami kiti produktai)

2. 8 koncentruoti aktyvatoriai (10ml/0.3 oz) (pagal poreikius parenkami du iš aštuonių)

3. 5 kvapų esensijos (10ml/0.3 oz) (pasirenkamas vienas patinkantis kvapas)

Priemonės skirtos profesionalams. Kirpėjas įvertina plaukų būklę, parenka du aktyvatorius, klientas išsirenka kvapą ir turi savo individualią kaukę. Aktyvatoriai ir esencija parduodami atskirai, mažose stiklinėse ampulėse. Prieš supilant juos į bazę, būtina stipriai supurtyti. Sumaišytą kaukę rekomenduojama sunaudoti per 3 mėnesius.

Tokia yra supaprastinta teorija. Žinoma, kad galime apsieiti be kirpėjo ir kaukę susimaišyti pačios. Pačioms ir atsakomybę prisiimti! Taigi, nusprendėme pasigaminti tokią kaukę. Su baze viskas aišku. Perkam. Tada reikia aktyvatorių. Šie yra 8, o mums reikia tik 2, kaip gi pasirinkti? Padės lentelė.

Didesnę rasite pardavėjo puslapyje prie kiekvieno aktyvatoriaus.

Įvertinusi informaciją, išsirinkau Liposomos ir Šilko, bei Kamieninių ląstelių aktyvatorius. Nes man aktualus plauko senėjimo stabdymas bei drėkinimas.

Iš kvapų pasirinkau “Jausmingumą žadinančią” esenciją, kuri aprašoma taip: esensijos pagrindą sudaro gėlių aromatai, lengvos medžio, šokolado ir vanilės natos, žadinančios jausmus ir sukuriančios elegancijos pojūtį.

Dar yra švaros ir gaivos pojūčius skatinanti esensija, energizuojanti esensija, atpalaiduojanti esensija, laimės pajūtį skatinanti esensija.

Viską turime, telieka susimaišyti. Bazė nėra labai tiršta.

Pagal instrukciją supurtome mažuosius buteliukus, supilame į bazę ir gerai išmaišome.

Mano kvapnioji esencija buvo violetinės spalvos, todėl galutinis rezultatas taip pat turi tokį atspalvį.

Kaukę tradiciškai reikia tepti ant išplautų plaukų, laikyti 3-10 minučių. Skaičiau lankstinuke, kad kirpėjams rekomenduojama kliento plaukus plauti valančiu šampūnu, tada ši kaukė suteikia tikra šoką ir super efektą, na, o po to jau namų sąlygomis žmogus gali palaikyti tą rezultatą.

Mano asmeniniai potyriai teigiami. Skystesnių kaukių išeiga yra gana didelė, tad ir su šia jaučiu, kad baigsiu greičiau nei tirštas. Aš laikau apie 5 minutes. Kartais truputį ilgiau, kartais trumpiau. Mano pasirinktas kvapas labai malonus, prabangus ir saldus. Sakyčiau, kad tai yra skaniausiai kvepiantis turimas plaukų produktas, tačiau gi ne kvape esmė. Kaukė drėkina neblogai, neapsunkina plaukų, šie išdžiūva švelnūs, lengvai išsišukuoja. Mano skoniui galėtų apsunkinti labiau, tada reiktų mažiau visokių kremukų tepti.

Kaukė man paprasčiausiai patiko. Nėra ta tobuloji, kur wow wow wow, bet su malonumu naudoju. Gana įdomus kompanijos sprendimas ir tikiu, kad daugelis mano skaitytojų pasirinktų visai kitus aktyvatorius. Taip?

Įvertinimas:

Naudinga: Visas sudedamąsias dalis galite įsigyti “Vitrina Pro” parduotuvėse ir jų interneto svetainėje www.vitrinapro.lt 175ml bazė kainuoja 11 EUR, aktyvatoriai po 3.50 EUR, o kvapai po 2.50 EUR.

Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti :  http://www.venividi.lt/straipsniai/apzvalga-lendan-plauku-kauke-hair-id-susimaisyk-pats/

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą