Apžvalga: Green Light garbanų formavimo ir fiksavimo priemonė

Apžvalga: Green Light garbanų formavimo ir fiksavimo priemonė

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Savaitgliais aš retai rašau blogo įrašus, bet jo neapleidžiu – daugiau dėmesio skiriu nuotraukų gamybai, o tuo pačiu ir šiokiam tokiam kitos savaitės planavimui. Tik erzinuosi, kad niekaip neperprantu fotografavimo dirbtinėje šviesioje subtilybių, tai dažnai nuotraukos netenkina. Beje, nors ir ne į temą (bet gi ką galvoju, tą rašau), nusprendžiau nebedaryti mėnesio naujienų įrašų. Taip, šie buvo kone skaitomiausi, bet tiesiog susidūriau, ir ne vieną kartą, su svetimo turto skaičiavimu, aiškinimu, kur reiktų leisti savo pinigus, šiokiu tokių pavydu, tai kam to reikia, jei anksčiau ar vėliau vistiek viską apžvelgiu :).

Kaip ten bebūtų, aš jau dabar matau, kad kitą savaitę daug šnekėsime apie plaukų produktus, nes šiandien iš visų pakampių traukiau šampūnus, aliejus, kaukes, kondicionierius. Užsikaupė, kai ką jau ir į pabaigtukus galėčiau nurašyti, kai kas dar gana šviežia, o susidės viskas į vieną savaitę :). Šį sekmadienį taip pat noriu pakalbėti apie plaukų priežiūros produktą –  “Green Light” garbanų formavimo ir fiksavimo priemonę “Luxury Look Curl Control”.

Taip taip taip! Dar viena garbanų formavimo priemonė. O turiu aš jų nemenką kalniuką. Ir kremukai, ir purškikliai, ir sviestukai, ir geliukai! Naudoju pagal nuotaika, nes visi jau labai skirtingi, kad ne tas žodis, pvz., šio produkto analogų net neturiu.

Pristatomas jis taip:

Drėkinanti, plaukus apsauganti, Memory-hold technologija pasižyminti, lengvos fiksacijos priemonė,skirta garbanų formavimui ir fiksavimui.
Suteikia lengvą, natūralų, lankstų formavimą garbanotiems plaukams. Atskiria garbanas,suteikdama lengvą fiksaciją, nesulipina plaukų, jie lieka švelnūs ir lengvai iššukuojami. Formulė suteikia sąlygas plaukų formavimui rankomis, suvaldo nepaklusnius plaukus, ypač galiukuose,sukuria standžias garbanas, spindinčias ir sveikas garbanas. Priemonė atspari drėgmei, nepalieka likučių. Suteikia lengvą fiksaciją visų tipų plaukams, tačiau labiausiai tinka garbanotiems, banguotiems, nepaklusniems, besišiaušiantiems plaukams.

NAUDOJIMAS
Standžioms, tobulai atskirtoms garbanoms: nedidelį priemonės kiekį paskirstyti tarp delnų,tepti antd rėgnų plaukų,švelniai iššukuoti,kad produktas tolygia ipasiskirstytų per visą plaukų ilgį. Leisti natūraliai išdžiūti arba išdžiovinti, naudojant džiovintuvą su difuzoriu.
Spiralinėms elastingoms garbanoms sukurti: priemonę paskirstyti, kaip prieš tai pateiktoje instrukcijoje. Imti 2,5 cm pločio sruogas, sukti aplink smilių ir švelniai paleisti. Leisti išdžiūti natūraliai arba išdžiovinti džiovintuvu su difuzoriu
Glotnioms bangoms sukurti: paskirstyti priemonę ant drėgnų plaukų, plaukus padalinti sruogomis, pradedant nuo sprando srities. Kiekvieną sruogą džiovinti, naudojant apvalų, natūralių arba mišrių šerelių šepetį. Sukant šepetį sukuriamos bangos. Rezultatas priklauso nuo pasirinkto šepečio diametro ir tempimo stiprumo.
Glotnioms, švelniai krentančioms bangomssukurti: paskirstyti priemonę ant drėgnų plaukų ir džiovinti, naudojant didelio diametro apvalų šepetį ir suskirstant plaukus į sekcijas, pradedant nuo sprando srities.Rezultatas priklauso nuo pasirinkto šepečio diametro ir tempimo stiprumo.

Sudėtis:

Turbūt dar neturėjau priemonės, kurios sudėtyje būtų vilnos. O kitais atžvilgiais gana tipinė, nei gera, nei bloga formavimo priemonė.

Buteliuko dizainas man atrodo šiek tiek šventinis. Turi ir patogią pompą

Priemonės konsistencija gelinė. Kvapas saldus.

Aš produktą naudoju gana paprastai. Išspaudžiu ne tokį jau mažą kiekį (4-5 spustelėjimus) ir sutepu šlapius plaukus. Tada šiuos pagniaužau, galus gausiai patepu aliejuku ir viskas. Palieku natūraliai džiūti, karts nuo karto vis pagniaužau bedžiūvančius plaukus. Nepasakyčiau, kad priemonė visiškai nejaučiama. Perbraukus garbanas jauti, kad jose yra pritepta kažko formuojančio, na žinote tas savotiškas matinis ir sausas efektas, kaip nuo lako, sausų šampūnų, druskos purškiklių ir pan. Tačiau produktas tikrai nematomas. Plaukai atrodo truputį drėgni (bet tikrai ne tas tikrasis šlapias efektas) ir spindintys.

Aprašyme teigiama, kad priemonė pasižymi “memory-hold” technologija. Čia nieko stebuklingo, tai tereiškia, kad kitą dieną nereikia vėl iš naujo tepti gelio. Užtenka truputį sudrėkinti plaukus (aš tam naudoju purkštuką), pagniaužyti ir vėl džiaugtis išraiškingomis garbanomis.

Kaip jau sakiau, plaukai atrodo drėgni ir blizgantys, tačiau man truputį nepatiko jausmas, kad palietus jie kaip tik jaučiasi sausesni, nei pvz., tada, kai naudoju garbanų formavimo putas arba kremus. Visgi, kiekvienas produktas padeda išgauti vis kitokį vaizdą, tad ir toliau būsiu jais apsikrovusi :D.

Įvertinimas:

Naudinga: Priemonė galite įsigyti “Vitrina Pro” parduotuvėse ir internete – www.vitrinapro.lt  200ml kainuoja 16.90 EUR

Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti :  http://www.venividi.lt/straipsniai/apzvalga-green-light-garbanu-formavimo-ir-fiksavimo-priemone-luxury-look-curl-control/

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą