Apžvalga: Green Light fluidas garbanotiems plaukams Curl Reviver Fluid

Apžvalga: Green Light fluidas garbanotiems plaukams Curl Reviver Fluid

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Pradėdama rašyti blogą, aš negalvojau, kad jo dėka išmėginsiu tiek mano poreikius atitinkančių, įdomių priemonių. Žinoma, smagu, kai kokia kompanija padaro staigmeną, pvz., “Biok” kartais palepina dovanėlėmis visai neįspėję, tačiau galimybės išbandyti tai, kas turėtų tikti būtent man, padeda išvengti nusivylimų.

Garbanų fluidą nusižiūrėjau jau senokai. Žinokit, kartais aš užeinu į kokią elektroninę parduotuvę, į paiešką įvedu “curls”, “garbanotiems” ir t.t. ir skaitinėju skaitinėju… Apskritai bloginimo dėka atradau “Vitriną”. Anksčiau apie šį parduotuvių tinklą žinojau, bet nosies nekišau, o va dabar, dalis Kalėdinių dovanų buvo supirkta ten. Produktas mane patraukė trumpu, paprastu aprašymu:

TIKSLAS: suteikti garbanotiems plaukams elastingumą, blizgesį, drėkinti ir valdyti nepaklusnius plaukus.

Kaip naudoti: paskirstykite nedidelį kiekį fluido ant švarių, drėgnų plaukų prieš džiovinimą. Nuskalauti nereikia. Fluidų naudojimas palengvina plaukų modeliavimą.

Kiekviena Moteris žino, kad plaukų grožis tiesiog reikalauja kasdieninės priežiūros ir puoselėjimo. Skirtingų plaukų poreikiams patenkinti ir yra sukurtos penkios “Day by Day” produktų linijos. Jų naudojimas – tai profesionalus rūpestis jūsų plaukais. 

150 mililitrų buteliukas atrodo nedidelis, bet produkto reikia nedaug, tad tikrai prailgs naudoti :).

Sudėtis:

Mažiausiai džiugina nesaugūs konservantai ir šiaip, kaip pasakytų nekurie: viena chemija :). Fluidas yra skaidrus, konsistencija primena žele, bet svarbiausia ir smagiausia – jis nėra lipnus. Aš labai nemėgstu lipnių produktų plaukams.

Daug jo nereikia, aš naudoju 20ct monetos dydžio balutę. Naudoju tik ant šlapių plaukų, o ant sausų aprašymas net nesiūlo tepti.

Išdžiuvę plaukai įgauna šiokio tokio šlapių garbanų efekto. Tačiau jie nesukietinami ir nesulimpa. Tiesiog atrodo lyg drėgni, be to, dar ir spindi. Tai nėra mano kiekvienos dienos produktas, bet jo suteikiamas efektas patinka.

Bandžiau užfiksuoti kelis skirtingų dienų rezultatus.

Visus kartus plaukus džiovinau natūraliai. Taip pat, dar daugiau nuotraukų galite pamatyti mano plaukų dažymo straipsnyje. Paskutinėse dvejose nuotraukose plaukai sutepti šiuo fluidu ir matosi kaip blizga saulėtesnę dieną :).

Ką dar svarbu paminėti? Kvapas nėra stiprus, jokių asociacijų nekelia. Manau, kad būtent ši priemonė galėtų tikti ir plonesnius plaukus turinčioms garbanėms, nes neapsunkina. Tik visada rekomenduoju pradėti bandymus nuo kuo mažesnio kiekio.

Įvertinimas:

Naudinga: Įsigyti galite fizinėse “Vitrinose” ir jų elektroninėje parduotuvėje www.vitrinapro.lt 150ml kainuoja 16.80 EUR.

Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti :  http://www.venividi.lt/straipsniai/apzvalga-green-light-fluidas-garbanotiems-plaukams-curl-reviver-fluid-is-day-by-day-serijos/

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą