APŽVALGA: ALOEBIO50 ŠAMPŪNAS IR KONDICIONIERIUS

APŽVALGA: ALOEBIO50 ŠAMPŪNAS IR KONDICIONIERIUS

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Grįžtu su apžvalga, kuri turėjo Jus pasiekti dar sausio mėnesį, tačiau ne viskas kartais gaunasi taip kaip planuoji... Sausio gale man teko atsigulti į ligoninę, kurioje prabuvau daugiau nei mėnesį ir grįžau tik kovo pradžioje. Gera žinia ta, kad grįžau jau nebe viena, o su savo dviem mergaitėmis! :) Na, bet nenukrypkime nuo temos - šiandien Jums papasakosiu apie priemones, kurias pasiimiau kartu su savimi į ligoninę, tai ERBORISTICA AloeBio50 šampūnas ir kondicionierius.
Viso nėštumo metu stengiausi naudoti kuo natūralesnius grožio produktus - plaukų priežiūros priemonės ne išimtis. Šiais produktais susigundžiau po to, kai išmėginau tokios pat linijos veido kremą bei kaukę, apie kuriuos pasakojau.
Pradėkime nuo šampūno, jo aprašymas skamba taip:
"AloeBio50 Shampoo - raminantis, plaukus minkštinantis ir intensyviai drėkinantis šampūnas visų tipų plaukams. Jo sudėtyje yra net 50% gryno organinio alavijo ekstrakto. Šampūnas švelniai valo nedirgindamas odos. Tinka kasdieniam naudojimui, visų tipų plaukams. Šampūno veikliosios medžiagos: betainas, pantenolis puikiai drėkina, maitina ir užtikrina intensyvų atkuriamąjį procesą. Grynas oganinis alavijo ekstraktas ir kviečių baltymai užtikrina natūralią regeneraciją ir plaukų bei galvos odos kondicionavimą. Šampūnas suteikia plaukams spindesį, gyvybingumą, jie tampa švelnūs, lengvi bei apsaugoti."
Pirma mintis išbandžius šampūną buvo: "kokia skysta jo konsistencija", bet vėliau supratau, kad jis skalsus, kad jo nereikia pilti daug - užtenka šlakelio, nes jis gerai putoja :) Tai buvo kasdieninis mano šampūnas, mėgau jį todėl, kad neapsunkindavo plaukų ir juos palikdavo minkštus. Taip pat, kaip ir minėjau, stengiuosi naudoti natūralias priemones, tad mane džiugino ir šampūno sudėtis. Beje, šampūno užteko ilgam, tad čia dar vienas jo pliusas.
Dabar pakalbėkime apie kondicionierių. Jo aprašymas toks:
"AloeBio50 minkštinantis, raminantis bei drėkinantis plaukų kondicionierius. Kondicionieriaus, kaip ir šampūno, sudėtyje yra net 50% gryno organinio alavijo ekstrakto. Tai yra koncentruota priemonė su drėkinančiomis ir gaivinančiomis savybėmis - atstato, suteikia švelnumo bei elastingumo net labai pažeistiems bei silpniems plaukams. Alavijas bei vitaminas E mineralizuoja plaukus ir apsaugo juos nuo oksidacinio streso. Šios sudėtinės medžiagos suteikia plaukams spindesį, gyvybingumą, jie tampa švelnūs, lengvi bei apsaugoti." 
Nors šampūną jau pabaigiau, bet balzamo dar turiu - jis taip pat naudojasi taupiai, o aš nėštumo gale dar ir plaukus trumpai nusikirpau, tad kondicionierių naudoju net nebe kiekvieną plovimą... :) Ši priemonė, palieka minkštus bei švelnius plaukus. Tikrai pastebėjau, kad galiukai sudrėkinti - šakojasi ir skilinėja daug mažiau nei ankščiau! Apie sudėtį nekalbėsiu - alijošius tikrai daro savo darbą.
Reziumė:
Priemonės skalsios, naudojasi ilgai, dozavimas patogus, kiekis optimalus (250ml). Sudėtyje nėra naftos darinių, parabenų, sintetinių dažiklių... Pantenolis ir alijošius plaukus drėkina, minkština, atgaivina. Kainos ir kokybės santykis puikus (priemonės bendrai kainuoja apie 23eur).
Taigi, ar rekomenduoju? Taip, ypač toms, kurios ieško lengvo kasdienio šampūno, kurių plaukai mėgsta sausėti ir kurios turi jautresnę galvos odą - pabandykite, manau nenusivilsite. Produktus internetu rasite čia: šampūnas,kondicionierius arba ieškokite Vitrina PRO parduotuvėse.
Ačiū VITRINA PRO atstovams už kaip visada malonius ir naudingus atradimus!
Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti: http://zanetavb.blogspot.lt/2018/03/apzvalga-aloebio50-sampunas-ir.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą