Apžvalga: Alea  plaukų eliksyras

Apžvalga: Alea plaukų eliksyras

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Apžvalga Alea – plaukų eliksyras

Apžvalga Alea – plaukų eliksyras

Jau kuris laikas ruošiuosi parašyti apžvalgą apie plaukų aliejuką – eliksyrą. Bet vis žodžiai nesugula, taip kaip norėtųsi. Todėl šiandien nieko neatidėliojama noriu su Jumis pasidalinti naujiena, apie Alea plaukų aliejų su moringa medžio ekstraktu.

Moringa aliejus

Koks tai aliejus? Kokia jo nauda?

Moringų tėvyne laikoma Himalajų priekalnės. Moringa visapusiškai vertingas medis: ji sparčiai auga, pakelia sausrą ir lengvai prigyja smėlėtose vietose. Moringų aliejuje gausu svarbiosios oleininės rūgtiesvitaminų AC, E, kalcio bei vario. Jame yra 4 kartus daugiau kolageno negu morkų sėklų aliejuje.

Aprašymas

Aliejuką pamilau iškart. Užtenka vos vieno paspaudimo plaukams, kurie siekia pečius. Plaukai atrodo kai šilkiniai ir lengvai išsišukuoja. Kvapas malonus.

Produktą patogu naudoti, lengvai telpa į mažas lentynas ir neužima vietos keliaujant. Nežinau kaip Jūs, bet artėjant pavasariui plaukų aliejukas keliauja visur su manimi.

Naudoju šį plaukų eliksyrą jau visą mėnesį. Plaukai veliasi tikrai mažiau ir galiu išvengti keistų miminų šukuojantis plaukus. :) Visada būdavo keli vėlušai, kurie lengvai nepasiduodavo.

Jeigu Jūsų plaukai veliasi, pučiasi – jiems reikia drėgmės ir kontrolės. Šis aliejus atliks šią pareigą su kaupu. :)

Už galimybę išbandyti šį stebuklą ir įtraukti į savo mėgiamiausių produktų sąrašą dėkoju Vitrina Pro :) Šioje parduotuvėje galite įsigyti šio produkto. Jo kaina 15,90.

O, kad plaukai gautų visokeriopą pagalbą artėjant pavasariui, rekomenduoju įtraukti Salerm Hi produktus iš Repair linijos. Kokie tai produktai kviečiu skaityti mano apžvalgoje.

Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti: https://www.gerdakerpa.lt/apzvalgos/alea-plauku-aliejus/

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą