Apraise antakių dažai. Ryškūs antakiai vos per 10 minučių

Apraise antakių dažai. Ryškūs antakiai vos per 10 minučių

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Sutvarkyti ir paryškinti antakiai – gražiausias veido papuošalas. Mano nuomone, būtent antakių dažymas yra viena iš tų grožio gudrybių, kuri neužima laiko, bet labai prisideda prie bendros išvaizdos. Padažyti antakiai išryškina žvilgsnį, suteikia veidui daugiau charakterio, o svarbiausia rezultatas laikosi ilgai, todėl ir be makiažo veidas atrodo išraiškingai net ką tik išlipus iš lovos. Dėl šių priežasčių maždaug kartą per mėnesį užsiimu šia grožio procedūra namuose, o karts nuo karto patikiu savo antakius profesionalams –  aišku, labiau dėl pačio formavimo, nei dažymo. Visgi pačiai pešiojant antakius ilgainiui galima prarasti tą tobulą formą, o antakių meistrė padeda sugrįžti į vėžes. :)

Šį kartą naudojau Apraise antakių dažus, kuriais, beje, galima dažyti ir blakstienas. Perskaičius dažų aprašymą VitrinaPro.lt internetinėje parduotuvėje, mane sudomino, kad dažų sudėtyje yra bičių vaško ir maitinančio kremo, o tai padeda ne tik geriau įsiskverbti spalvai, bet ir pagerina antakių būklę. Nežinau, ar dėl vitaminų trūkumo organizme, ar ankstesni mano naudoti antakių dažai buvo ne itin kokybiški, bet pastebėjau, kad pastaruoju metu mano antakių plaukeliai kiek nusilpę, dažniau krenta, todėl man aktualu, kad naujieji antakių dažai per daug jų nealintų. Todėl smagu išbandyti kitokius dažus ir tikiuosi, kad jie pateisins mano lūkesčius.


REIKALINGOS PRIEMONĖS

·         Apraise antakių dažai

·         3% Apraise aktyvatorius

·         Indelis / stiklinaitė ir pagaliukas dažų maišymui

·         Teptukas

Dažnai antakių dažų instrukcijose rašoma, kad prieš tepant dažus reikėtų šalia antakių patepti kremu (būna specialių), kad neišsiteptų. Tačiau aš ir nelabai bijau „išsimozoti“ ir tepant plonu teptuku tikrai maža tikimybė užtepti ne ten, kur reikia, tad šią rekomendaciją praleidžiu.

Viens du, ir sumaišyta!

Dažų maišymo procedūra išties standartinė ir nesudėtinga. Tereikia į indelį įdėti šiek tiek dažų ir įlašinti aktyvatoriaus. Kadangi plaukai gan šviesūs, o šįkart nesiekiu Marilyn Monroe plaukų ir antakių kontrastų (nors anksčiau labai mėgau antakius dažyti juodai), mano pasirinkta antakių dažų spalva – tamsiai ruda.

Pagal Apraise dažų instrukciją, siūloma 2 cm dažų maišyti su 10 lašų kreminio aktyvatoriaus. Tačiau aš iš patirties žinau, kad man tokio dažų kiekio nereikia, todėl dalinu iš dviejų ir išspaudžiu apie 1 cm dažų iš tūbelės bei įlašinu 5 lašus aktyvatoriaus. Viską sumaišau mediniu pagaliuku ir viskas – galima tepti. Žinoma, prieš tai būtinai reikėtų kruopščiai nuvalyti antakius, kad nebūtų kokių kosmetikos likučių. Kalbant apie dažų tekstūrą, ji gaunasi kreminė, neutralaus kvapo – kas vis dėlto svarbu, nes anksčiau esu susidūrusi su nekokybiškais ir itin nemalonaus kvapo dažais.

Anksčiau dažus tepdavau su tuo pačiu maišymo pagaliuku, o šįkart pirmą kartą naudojau teptuką. Skirtumas akivaizdus – jo pagalba galima tikrai labai preciziškai ir gražiai užtepti dažus. Kadangi dažai šiek tiek įsigeria ir į odą, galima geriau išryškinti norimą formą ir ją padailinti. Nebūčiau pagalvojusi, kad tai tokia svarbi priemonė, tačiau plonas teptukas tikrai palengvina procedūros eigą, todėl rekomenduoju atkreipti dėmesį į šią smulkmeną.

Ryškūs antakiai – per 10 minučių!

Dažus palaikiau apie 10 minučių, siekdama išgauti kuo sodresnę spalvą, tuomet antakius kruopšiai nuvaliau ir nuploviau. Patys dažai tikrai pasirodė kokybiški, jokių priekaištų jiems neturiu. Mano oda linkusi į jautrumą ir sakyčiau, kad šiuo metu ji net jautresnė nei įprastai. Tačiau visiškai jokio dirginimo, perštėjimo, apskritai jokių nemalonių pojūčių užtepus dažus nebuvo. (Žinoma, prieš naudojant bet kokį naują kosmetikos produktą, reikėtų atlikti alerginį testą ant mažo odos lopinėlio)!

Gamintojo pažadas liko ištesėtas – dažai tikrai puikiai įsigėrė ir nudažė visus plaukelius nuo pat šaknų. Labai patiko, kad šiek tiek šiek tiek dažų įsigėrė į odą, todėl antakių forma tapo išraiškingesnė, kas akivaizdžiai matosi ir nuotraukoje. Spalva gavosi tamsiai ruda, tamsesnė negu pati dažų konsistencija, bet, žinoma, aš to ir tikėjausi bei likau patenkinta rezultatu.




Kitą kartą norėčiau pabandyti tamsiai rudus dažus sumaišyti su pilkais dažais – man atrodo, būtent tokią kombinaciją man rekomenduodavo salone. Manau, gautųsi įdomus variantas – ne per ryškus, bet šaltesnio atspalvio nei dabartinis. Kadangi šie antakių dažai, kaip sakoma, ne karvę kainuoja, verta paeksperimentuoti ieškant tinkamiausio varianto, maišant dvi spalvas. Vis tiek dažų užtenka bent 40 dažymų, o tai yra labai daug, be to, ilgalaikėj perspektyvoj namuose pasigražinti tampa gerokai pigiau nei reguliariai bėgti į saloną.

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą

3 comments

Gražina Bronusiene - 2022-02-13 12:02:15


Kokia kaina, kaip įsigyti? Visada dazausi pati, bet šitų dažų dar nesu išbandžiusi.

Danna - 2022-01-31 13:57:43


Kur galima nusipirkti

Ilona - 2021-12-16 12:35:59


Kokia kaina