ALEA plaukus atstatantis aliejus su moringos medžio ekstraktu

ALEA plaukus atstatantis aliejus su moringos medžio ekstraktu

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star
Labas!
Noriu kartu su jumis pasidžiaugti, nes pradėjau bendradarbiauti su Vitrina Pro! Ilgą laiką apie tai svajojau ir paslapčiomis laukiau laiško, tad kai gavau pasiūlymą išmėginti plaukus atstatantį aliejų su moringos medžio ekstraktu net nesuabejojusi sutikau. Ir tik paskui supratau, kad net neįsivaizduoju kas per dalykas tas moringos medis ???? jei ir jums smalsu - pasilikit!
 Alea plaukus atstatantis aliejus su Moringos medžio ekstraktu. Maitina ir kondicionuoja plaukus prasiskverbdamas gilyn taip palengvinant jų iššukavimą. Mažina galiukų išsišakojimą, suteikia spindesio. UV filtras apsaugo plaukus ir jų spalvą.
Kaina: 15,90eur Vitrina Pro parduotuvėse arba internete www.vitrinapro.lt
Nors nesu chemikė, nežinau kas kaip ir su kuo reaguoja, tačiau noriu išnagrinėti pirmus šešis man svarbius ingredientus, sudarančius aliejaus pagrindą:
Pirmiausia matome minkštinančią ir plaukus kondicionuojančią silikono pagrindo medžiagą, tuomet seka minkštinantis ir kondicionuojantis silikonasalyvuogių aliejusmoringos sėklų aliejusarganų sėklų aliejus ir paskutinis mums svarbus ingredientas - vitaminas E. Viskas žalia, daug aliejų, tik vitaminas E geltonas. Bet dėl to nepykstu - tai vitaminas ???? ir jis geltonas, nes jame GALI pasitaikyti priemaišų, o aš nežinau ar jų realiai yra. 
Pilna sudėtis: 
CYCLOPETASILOXANE, DIMETHICONEL, OLEA EUROPEA (OLIVE) FRUIT OIL, MORINGA OLEIFERA SEED OIL, ARGINIA SPINOSA KERNEL OIL, TOCOPHERYL ACETATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, BENZOPHENONE-3, PARFUM (FRAGRANCE), HEXYL CINNAMAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LIMONENE, CITRONELLOL, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, COUMARIN, CITRAL, CI61565 (D&C GREEN NO.6), CI 4700 (D&C YELLOW NO.11)
Aliejus tirštas, sunkus ir rimtas - čia jums ne skystaliukas iš kokio L'Oreal ar Garnier. Tai tikrų tikriausias silikonais pagerintas aliejus. Pirmą kartą įspaudusi į delną net išsigandau - o jei suriebalins? Bet apsidžiaugiau išbandžiusi ir to nepabijojusi. 
Priemonė tarp delnų įšyla, suskystėja ir labai greitai bei gražiai susigeria į plaukus. Vaizdas toks, lyg plaukai būtų ištroškę to gėrio ir net nepasilieka nei lašo ant paviršiaus. Taip taip, jokio riebalinimo. Eksperimentavau ir naudojau daugiau priemonės, nei naudoju įprastai ir net tuomet jokio riebalo. Turint riebius plaukus tai ideali žinia! 
Naudodama priemonę pastebėjau, kad plaukai lengviau šukuojasi, yra paklusnesni ir švelnesni. Aprašymas nemelavo - ir spindi, ir galiukai sveiki (nors kirpausi senokai!), ir nesielektrina. Ko daugiau galima norėti?
Dar viena mano rekomendacija jums ir dar vienas mano pavykęs eksperimentas ????
O grįžtant prie moringos medžio, radau tokią informaciją:
  • Joje randami net 46 antioksidantai, svarbios mineralinės medžiagos, vitaminai, omega-3 bei omega-6 riebalų rūgštys.
  • Moringos lapuose yra apie 27 procentai lengvai pasisavinamų augalinių baltymų, taip pat gausu chlorofilo, gerinančio kraują.
  • Indijoje nuo seno moringa naudojama gydant gyvačių ar kitų roplių įkandimus, taip pat siekiant sumažinti kūno (pvz., akių) patinimus.
  • Moringa reguliuoja cukraus kiekį kraujyje, taip pat slopina apetitą, todėl yra naudinga lieknėjantiems – pagardinus maistą moringos milteliais, patiekalo suvalgoma mažiau.
  • Šis aliejus itin tinkamas kosmetikai, mat saugo odą nuo išsausėjimo, šerpetojimo, žalingų išorės veiksnių (UV spindulių, užterštumo, tabako dūmų, streso ir pan.), skatina ląstelių atsinaujinimo procesus, padeda atitolinti odos glebimą, raukšlėjimąsi ir palaiko normalias odos ląstelių funkcijas, puikiai drėkina sausas ir šerpetojančias lūpas, gali padėti sumažinti tamsias dėmeles, kurias palieka aknė bei šviesina pigmentines dėmes, stiprina plaukus, suteikia jiems žvilgesnio ir švelnumo.

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą