ALEA ELIXIR - plaukus atstatantis aliejus su Moringos medžio ekstraktu

ALEA ELIXIR - plaukus atstatantis aliejus su Moringos medžio ekstraktu

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star

Labas,

        Šiandien su Jumis dalinuosi apžvalga apie Alea kompanijos plaukus atstatantį aliejų su moringos medžio ekstraktu. Šiuo metu visais įmanomais būdais bandau gelbėti savo nualintus, šiurkščius, besiveliančius ir lūžinėjančius plaukų galiukus. O geras plaukų aliejus tokiu atveju labai pagelbėja.
         Alea - man negirdėtas prekės ženklas. Tai ispaniška kompanija, gaminanti natūralių ingredientų pagrindu sukurtą plaukų priežiūros  kosmetiką be parabenų. Alea produktų galima įsigyti Vitrina Pro parduotuvėse arba VitrinaPro internetinėje parduotuvėje.

                   Oficialiame kompanijos puslapyje  visa informacija pateikiama ispanų kalba.
 Kompanijos šūkis - Feel The Nature, Feel The Passion

              Alea gaminami plaukų priežiūros  produktai yra iš natūralių, atrenkamų iš geriausių ingredientų, kurie padeda rūpintis plaukų priežiūra tiesiog namuose, kaip profesionaliose kirpyklose. Kompanija deklaruoja turinti 60 metų patirtį dirbant su profesionaliais kirpėjais, todėl žino, kokias priemones gali pasiūlyti vartotojui, kad užtikrintų jo lūkesčius. Kompanija žino ką daro, todėl  pagrindinis tikslas - padėti vartotojams rūpintis plaukais, kad jie būtų sveiki ir gražūs. 

                 Alea  atsakingai žvelgia į aplinkos išsaugojimą, todėl jų  produktai netestuojami ant gyvūnų.



                    Alea plaukų aliejus atkeliauja ryškios, oranžinės spalvos įpakavime. Informacija apie produktą pateikiama ispanų, anglų, rusų, prancūzų ir vokiečiu ir keletu kitų kalbų, taip pat ir lietuvių kalba. 


               VitrinaPro internetinėje parduotuvėje pateikiama trumpa informacija apie produktą:

Alea plaukus atstatantis aliejus su Moringos medžio ekstraktu. Maitina ir kondicionuoja plaukus prasiskverbdamas gilyn taip palengvinant jų iššukavimą. Mažina galiukų išsišakojimą, suteikia spindesio. UV filtras apsaugo plaukus ir jų spalvą.

                     Plaukų aliejaus kiekis nemažas - 125 ml., turėtų užtekti ilgam. Produktas galioja 12 mėnesių nuo atidarymo, pagamintas Ispanijoje.

                  Plaukų aliejaus buteliukas - plastikinis, nėra sunkus, turi patogų naudojimui dozatorių. Iš pradžių maniau, kad buteliukas yra žalios spalvos, tačiau, iš tiesų, jis yra permatomas, o pats produktas yra švelniai žalsvos spalvos.

       Sudėtis. Plaukų aliejaus sudėtis nurodyta ant įpakavimo. Priemonės   pagrindą sudaro silikono pagrindo medžiaga. Antroji sudėtinė dalis - taip pat silikono pagrindo medžiaga, trečioji - alyvuogių aliejus, minkštiklis, pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis. Ketvirtasis ingredientas - aliejinių moringų aliejus. Penktoji sudėtinė dalis -  argano kauliukų aliejus,  šeštoji - vitaminas E.  Sudėtyje dar yra minkštiklių, UV filtrų (EU ribojami, leidžiama koncentracija iki 10 procentų), kvapą suteikiančių medžiagų, kvapiklių, konservantų, kumarino, kosmetinių dažiklių,  

CYCLOPETASILOXANEDIMETHICONELOLEA EUROPEA (OLIVE) FRUIT OILMORINGA OLEIFERA SEED OILARGANIA SPINOSA KERNEL OILTOCOPHERYL ACETATEC12-15 ALKYL BENZOATEBENZOPHENONE-3PARFUM (FRAGRANCE)HEXYL CINNAMALBUTYLPHENYL METHYLPROPIONALLIMONENECITRONELLOLLINALOOLBENZYL BENZOATECOUMARINCITRALCI61565 (D&C GREEN NO.6)CI 4700 (D&C YELLOW NO.11)

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).


         Plaukų aliejaus sudėtis vidutiniška. Produkto pagrindą sudaro silikono pagrindo medžiagos ir kelių rūšių augaliniai aliejai, vitaminas A - plaukams naudingos ir drėkinančios medžiagos. Tačiau sudėtyje yra gausų kvapą suteikiančių medžiagų, UV filtrų. Kosmetikos DNR puslapyje nurodyta, jog UV filtrai EU yra ribojami, todėl jų kiekis produkte negali būti didesnis nei 10 procentų. Produkto sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje - du kosmetiniai dažikliai. 


               Plaukų aliejaus konsistencija  įprasta, aliejinės tekstūros. Reikia nedidelio kiekio, užtenka vos vieno dozatoriaus paspaudimo. Aš aliejų paskirstau ant delnų, tuomet švelniais judesiais paskirstau produktą ant plaukų galiųkų. Svarbiausia, kaip su visais tokio tipo produktais - nepadauginti, kitaip plaukai taps riebaluoti ir apsunkinti, neatrodys gražiai.


                 Alea  plaukų aliejus turi stiprų, intensyvų ir saldų kvapą, kuris labai jaučiasi ant pačių plaukų. Man produkto kvapas tinka ir patinka, kvepia saldžiai, tačiau jei esate jautri kvapams, prieš perkant siūlyčiau pauostyti. O jei negalite pakęsti saldžių ir intensyvių kvapų, šis produktas Jums netiks ir nepatiks.


                     Man patinka Alea plaukų aliejaus poveikis. Produktas suteikia plaukams spindesio, palengvina iššukavimą, plaukai po šio aliejaus naudojimo vizualiai atrodo sveikesni, labiau žvilga. Kvapas man patinka, esu smaližė, todėl saldūs kvapai manęs neerzina. 

                         Alea plaukų aliejaus kiekis - 125 ml. Tokio tipo produktai naudojasi labai taupiai, todėl turėtų užtekti ilgam. Alea plaukų aliejų galima įsigyti VitrinaPro parduotuvėse, arba internetinėje VitrinaPro  parduotuvėje. Produkto kaina - 15,90 euro. 

                            Dėkoju VitrinaPro už galimybę išmėginti Alea plaukų aliejų. Visuomet smagu testuoti nematytus, naujus prekės ženklus. 


Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui

Saulėtos ir gražios dienos :) 

Originalų tinklaraščio įrašą galite rasti: http://sauletosapzvalgos.blogspot.com/2019/03/alea-elixir-mediterraneo-hair-oil.html

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą