''Salerm'' giluminio poveikio plaukų kaukė su keratinu ''Deep Impact Plus''

''Salerm'' giluminio poveikio plaukų kaukė su keratinu ''Deep Impact Plus''

- Kategorijos: Naujienos
star
star
star
star
star
Iš tikrųjų paskutiniu metu itin nesiseka pasirinkti tinkamas priemones plaukams. Nors atlikau plaukų ir galvos odos tyrimą, kurio metu rekomendavo įsigyti ir naudoti šampūną skirtą sausai galvos odai, neva tai padės visiškai išvengti pleiskanų... Na, ką baiginėju jau pakuotę šampūno, pačių pleiskanų, apmažėjo šiek tiek, bet visgi visiškai problemos neišsprendė. Plaukai slenka visą gyvenimą, pleiskanų šiek tiek turiu, atrodo stengiuosi bent jau pačio plauko būklę palaikyti kiek įmanoma geresnę. Deja, ne visos priemonės tinka ir nevisos duoda rezultatą. Jau net mintyse galvoju apie galvos mezoterapiją, nors pati itin nemėgstu adatų..
Šį kartą pasakosiu apie giluminio poveikio plaukų kaukę su šilko proteinais iš ''Salerm Cosmetics'', kuri žada atstatyti stipriai pažeistus plaukus ligi šaknų.

kauke
GAMINTOJO APRAŠYMAS:
 Giluminio poveikio kaukė atstatanti stipriai pažeistus plaukus. Ji yra ypač rekomenduojama naudojimui namie po Keratin shot atstatančios procedūros atlikimo. Akimirksniu minkština ir drėkina Jūsų plaukus bei užtikrina švytintį poliruojantį plauko lygumo efektą. Kaukė apima kelių lygių atstatančią sistemą MULTI LEVEL SYSTEM, kur viršutiniame sluoksnyje veikia katijonų polimerai, viduriniame- hidrolizuotas keratinas, giluminiame sluoksnyje - šilko proteinai. Sudėtyje taip pat yra taukmedžio sviesto (shea butter), kuris atstato apsauginį lipidų barjerą plauko paviršiuje.
NAUDOJIMAS:
Uždėti ant išplautų plaukų, intensyvesniam efektui palikti veikti bent 3 minutes, nuplauti šiltu vandeniu. Galima dėti ir sausų plaukų. Tuo atveju uždėti riešuto dydžio kiekį ir paskirstyti tolygiai. Tinka dažnam naudojimui.

kauke
MANO NUOMONĖ:
Kaip supratote ši kaukė tinkama naudoti ir plaukams, kuriems buvo atliktas keratininis tiesinimas, tad sunku pasakyti, koks būtų poveikis būtent ant tokių plaukų. Mano plaukai yra natūralūs ir jiems šiuo metu nėra atlikta jokia procedūra. Pradžiai, kas nelabai patiko, tai itin intensyvus priemonės kvapas, kadangi pati neesu didelė intensyvių kvąpų mėgėja priemonėse. Labiausiai patinka bekvapės arba švelnaus, lengvo kvapo. Šioji priemonė itin intensyvaus kvapo. Pati konsistencija vidutinė, kaip ir daugumos plaukų kaukių, nei kieta kaip sviestas, nei visiškai skysta.
Priemonė skalsiai naudojasi, yra minkštoje tūtelėje. 
Na, ir svarbiausia - efektas. Ši priemonė tikrai netapo mano būtinybės produktu. Nuomonė apie ją vidutiniška, stebuklų ir wow efekto tikrai nepadaro. Sušvelnina patį plauką, šiek tiek pasunkina plaukų galiukus. Sudėtyje yra šilko proteinų ir keratino, kurie ir apsunkina šiek tiek plauką ir suteikia jiems svorio. Taip pat sudėtyje yra ir alkoholio, kvepalų ingrediento, phenoxyethanolio ir pan. Tad pati sudėtis nėra itin gera, bet ir tikrai nėra itin bloga. Mano nuomonė apie šį produktą tokia 50/50. Šiaip labiau siūlyčiau pabandyti merginoms, kurios turi pasidarę plaukams keratininį tiesinimą. :)

kauke

Eglė Narkevičiūtė

Prisijunkite, kad komentuoti

Pridėti komentarą